Vi tilbyder

• Sund og varieret mad
  • Altid grøntsager og hjemmebagt brød
  • Alle har mulighed for et stykke rugbrød på dage, hvor de ikke kan lide dagens ret
  • Menuplan udsendes månedligt

Se vores elitesmiley

Tilmelding

Det er nemt og hurtigt at bestille mad på www.lisbjergskolen-bespisningsordning.dk.

Du opretter dig som bruger og herefter kan du bestille mad til dit barn/dine børn så ofte du vil. Du kan bestille indtil kl. 7 om morgenen samme dag, som man ønsker dagens ret, eller for 1 eller flere måneder ad gangen. Betalingen foregår med dankort.

Mælk

I skoleåret 2018/19 kan du kun tilkøbe skolemælk på www.lisbjergskolen-bespisningsordning.dk.

Bemærk at mælkeordningen er delt over 2 perioder, hhv. efterår 2018 og forår 2019

Priser

Bemærk at priserne de enkelte måneder varierer. Det skyldes at vi beregner prisen ud fra faktiske antal undervisningsdage. Et måltid koster 18 kroner om dagen, hvis man køber for en måned eller mere ad gangen, ellers koster en enkelt spisebillet 23 kroner.

Mobilbetaling

På Lisbjergskolen har du mulighed for at bruge Mobilepay til betaling af mad. Ønsker du at bruge denne betalingsform, skal du altid huske at skrive elevens navn + trin + periode.